Om oss
Grundare/ägare, djursjukvårdare

Elin Johnsson

Jag som driver Blåsippans Hundcenter heter Elin Johnsson. Jag har studerat till Djursjukvårdare med utökad tillbehörighet och inriktning hund/hunddagis. Där jag även klarat D9 och L80. Jag är utbildad agility instruktör och har gått kurs i medicinsk laser.
Hundar har alltid varit en stor del av mig, jag har stort intresse och passion till hundar vilket gör att man hela tiden utvecklas och lär mig så mycket om hundar. 

Min första egna hund Electra som är en Australien Shepherd tik på 12 år. Electra har funnit vid min sida ända sedan jag började gymnasiet (2010) och har följt mina spår enda sen dess. Med henne har jag tävlat agility och det var även med henne min agility karriär började! Nu har jag lagt agilityn åt sidan med henne och börjat tävla i rallylydnad, där tävlar vi i Mästarklass. Vi har även gått kurs i valpkurs, lydnad, spår, inkallning, nosework & specialsök.

Min andra hund är en Borde collie/Husky/Aussie hane på 9 år som heter Emil, han kom till mig år 2013 vi har tävlat inom agility i klass 3. Det senaste tillskottet heter Estelle, hon är född 20211009 hon är en blandning mellan BorderCollie/aussie

2010 – 2013 – 
Gymnasieutbildning påBurgården/August Kobbs
till djursjukvårdare inriktning hund
– hunddagisutbildning
2016 –
Agilityinstruktörsutbildning 
2019 –
Kurs i medicinsk laser

Hunddagisfröken

Karin Johnsson

Karin, som är Elins mamma hjälper oss på dagarna med bla rastning, lek, och socialisering, Karin har vart med och byggt upp dagiset från start och hjälpt Elin att starta upp dagiset. Karins intresse för djur är något hon bär med sig sen hennes barndom, just hund har alltid varit något hjärtat bankat extra för.

Promenader i skogen med hundar är något som verkligen uppskattas och lära sig om olika individer 

Hon har två stycken Golden Retriver som heter Tindra, Tindra är 9 år gammal och Nessie som är 3 år och dom två strosar mest runt här på gården.

Karin har också en Australien Shepherd som heter Nelly, Nelly är 5 år. Med henne tränar och tävlar Karin i Rallylydnad.

Hunddagisfröken, Djursjukvårdare

Sandra Thomsen

Sandra har tidigare varit vikare hos oss men har nu blivit en del av oss på heltid så henne får ni träffa antingen vid stängning eller öppning. Hon har studerat till Djursjukvårdare med utökad tillbehörighet och inriktning hund. Sandra har tidigare haft kanin och äger nu en hund som heter Ezkil han är en blandning mellan BorderCollie/Aussie som föddes 20211009, så han är ännu en härlig valp som upptäcker världen

Det bästa med att jobba på hunddagis är att få träffa alla olika individer, all kärlek man får och såklart all tid som man får spendera med era härliga hundar. Sandra har stor passion till hundar och har alltid viljan att lära sig!

Utbildning –
Gymnasieutbildning på Burgården/August Kobbs till djursjukvårdare.